Urolige børn
Healing af urolige børn

urolige born

Der kommer rigtig mange børn i klinikken hos mig. De yngste er få uger gamle spædbørn, som har ondt i maven og problemer med at finde ro til at sove. Der kommer også forældre med deres teenagebørn, hvor humøret svinger lidt for meget op og ned.
Men den største gruppe er børn fra 5 – 10 år, som er urolige. De kan ikke kan sidde stille ved et måltid eller ved en opgave i institution eller skole. De lader ofte deres uro komme til udtryk som en meget støjende adfærd. De kan være udadrettede, og deres vrede og frustration kommer ofte til udtryk ved at de slår på andre børn.

Ved healing af et uroligt barn handler det om at få bragt kroppen i mest mulig balance. Jeg arbejder med, at opløse de knudepunkter energien har skabt i kroppen, så energien igen kan flyde frit og skabe mest mulig ro og balance for barnet.

Når jeg healer et barn, uanset alder, er det vigtigt for mig, at det er hyggeligt for barnet at være i klinikken. Der kan læses historie for barnet imens jeg healer, barnet må gerne ligge og lytte til musik eller spille på en telefon/iPad, blot det er med høretelefoner på.

Nogle gange er barnet meget utrygt og jeg lader det sidde på skødet af mor eller far imens der læses historie samtidig med at jeg healer. 

Det handler om tryghed og mest mulig ro for barnet.

Jeg har endnu ikke oplevet at jeg har måttet opgive at behandle selv meget urolige børn.

Afhængig af barnets alder varer hele sessionen fra 30 til 45 minutter.

JS Like Box Slider