Sensitive børn

Healing af sensitive børn og unge

sensitive born
At være sensitiv/sanselig betyder at, nervesystemet er særligt følsomt, og opfanger alle indtryk, der kommer hver dag, meget dybt.

Derfor overvældes de ofte og har brug for at, kunne trække sig tilbage og "fordøje" indtrykkene. Når der så ikke lige er tid/plads til at kunne trække sig tilbage, bliver "systemet" overfyldt af indtryk. Denne overfyldthed tager længere tid at fordøje, og ofte har det skabt en ubalance i kroppens energi. Kroppens ubalance gør at, det er svært for det psykiske aspekt at finde sin balance, eller at kroppen reagere med symptomer, det kan være mavepine og hovedpine. Netop disse 2 symptomer viser ofte at et sensitivt barn/ungt menneske har fået overfyldt sit system.

Gennem alle de år hvor sensitive/sanselige børn og unge er kommet i klinikken hos mig, har jeg fundet en "vej" ind i energisystemet, som hjælper med at genskabe balancen og roen.

At være sensitiv/sanselig er et medfødt karaktertræk, og derfor er der ingen behandling. Healing hjælper og gør det lettere at være sensitiv/sanselig.

Healing af sensitive/sanselige børn og unge er en af mine specialer.

Læs mere om hvordan healing og hvordan det foregår under Helheds Healing

JS Like Box Slider