Morgenmeditation Med Helle N

Ny facebook gruppe

Morgenmeditation live kanaliseret i den lukke facebookgruppe der hedder Morgenmeditation med Helle N 2-4 hverdage hver uge kl. 07.30 - 08.00.

Morgen meditation

Alle meditationer er live kanaliseret til det som gruppen har brug for her og nu. Det vil arbejde i den enkelte som der er brug for det.
Meditationerne vil handle om centrering og grounding for at få en skøn energi at tage med ud i din hverdag. 

På videoerne guider jeg dig ind i den stærke energi af grounding og centrering som jeg tænker er gode essenser at være i og tage med ind i din hverdag.

Grounding giver et godt ståsted i livet, med fødderne plantet godt under os kan vi håndtere flere udfordringer uden at føle stress og istedet bevare mig selv tilstede i mig selv.

Centreringen hjælper mig med at holde energien hjemme hos mig selv i stedet for at have den hængende ude ved alle de andre. En hjælp til at være tilstede i mig selv og mit liv.

Det vil være lidt forskelligt hvor mange gange i ugen og hvilke dage, det skriver jeg løbende ud i gruppen så i kan følge med i hvilke dage der er live meditation.
Videoerne bliver gemt i gruppen, så du har mulighed for at se dem se/høre dem senere på dagen hvis du ikke kan være med live fra morgenstunden kl. 7.30.
Det giver samtidig også mulighed for at bruge en af videoerne som allerede er lavet de morgener hvor der ikke er live kanalisering af meditation.

  • At meditere er kærlighed til os selv.
  • At have kærlighed til andre er en disciplin vi har udført siden vi blev født.
  • At have disciplin til at elske mig selv er et helt andet emne, og et helt andet niveau af kærlighed.
  • En disciplin vi skal værne om.

Gruppen er dannet fordi jeg gennem mit arbejde med meditations grupper kan høre at mange savner i hverdagen at meditere hjemme og for nogen kan de være svært at komme ind i meditationen og lukke alt ude uden guidning.

Pris for deltagelse i gruppen:

Det koster kr. 200 pr. måned at være med i denne gruppe og alle meditationer er tilgængelige for dig når du vil og hvornår du vil og har plads til det i din hverdag.

Det er meget forskelligt hvornår meditationerne bruges på dagen. Enkelte benytter sig at det 2 gange dagligt fordi det nedsætter den stress de føler hverdagen putter ind i deres liv.

Du kan melde dig ud af gruppen ved ophør af den måned der er betalt for.

Gruppen er lukket og det er kun medlemmer der kan se videoerne og læse de kommentarerne der bliver knyttet til videoerne eller spørgsmål der bliver stillet til mig.

Du kan tilmelde dig gruppen ved at finde den på facebook og ønske at være med eller ved at skrive til mig på sms 24428185 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så sender jeg en invitation via facebook til at du kan være med.

Det vil glæde mig at invitere dig indenfor i dette univers.

 

JS Like Box Slider