Inden i os alle, bor et barn. Vi kalder det "Det indre Barn"

healing indre barn

Det indre barn indgår i alle dele af din personlighed, og er medvirkende til at, spontanitet, frihed, glæde og "legesyghed" er en del af dig.

Barnet har, i de forskellige dele af personligheden, forskellige aldre.

I de sunde dele af din personlighed, de dele af dig som er velfungerende og balanceret, har barnet vokset med dig og er alders svarende - Har samme alder som du har.

I de dele af personligheden der er forsømt, ubalanceret og sårbart, har det indre barn, på det tidspunkt hvor den negative følelse blev skabt, valgt ikke at vokse med dig, altså forblive sin alder og derved efterlade en ubalance. Det resulterer ofte i at du reagere med den alder hvor følelsen er skabt, måske som et 3 årigt barn. Du ved din adfærd er uhensigtsmæssig, og alligevel kan du ikke lave det om, kontrollere det. Det kommer spontant helt inde fra det ubevidste indre barn.

Denne ubalance kan skabe en følelse af ikke at være forstået, manglende omsorg, glæde der har svært ved at komme til udtryk, følelsen af at en del af dig ikke er i kontakt med dig selv, en del af dig der ikke ønsker at være voksen og tage ansvar – blot for at nævne nogle "symptomer". Alt dette foregår ubevidst, en handling du ikke selv kan styre og kontrollere.

Ved en Healing af det indre barn, kigger vi på barnets alder og tilfører forskellige egenskaber og resourcer du kan se, mærke eller føle/fornemme at det barn har brug for.

En healing af det indre barn bringer stor fred og ro med sig i dit indre.

En del af dig kommer efter mange års "adskillelse" hjem igen.

JS Like Box Slider